Info

* Bulevar Mihaila Pupina 20e, 11 080 Zemun, Beograd
* Zarija Vujoševića 2, 11 080 Novi Beograd

+ 381 11 2 600 925, + 381 11 2 141 589
+ 381 63 27 95 95

autoglass.nl@sezampro.rs


Zamena auto stakala

Osnovna delatnost Auto Glass NL-a je prodaja i ugradnja svih vrsta autostakala. Na lageru imamo stakla renomiranih proizvođača kao što su Guardian, Pilkington, PPG, HS i dr. Prilikom ugradnje koristimo najsavremenije lepkove i Equalizer alate. Sve radove vršimo u skladu sa pravilima struke i ponašanjem dobrog domaćina.

Popravka auto stakala

Popravka ili reparacija auto stakala predstavlja poseban postupak za saniranje oštećenja na prednjim vetrobranskim staklima. Koristeći najsavremniju opremu i tehnologiju, koju svet poznaje, u prilici smo da izvršimo reparaciju svih vrsta stakala bez obzira na marku i starost.


Dodatna oprema

Naši iskusni autoelektričari ugradiće vam željenu dodatnu opremu. U ponudi imamo veliki izbor proverenih xenon svetala, parking senzora, handsfree uređaja, autoalarma i ostale dodatne opreme. Na sve izvedene radove dajemo garanciju.

Zatamnjivanje auto stakala

Zatamlnjivanje auto stakala učiniće unutrašnjost vašeg automobila prijatnijim i smanjiće uticaj štetnih zračenja. Auto glass NL radi sa najkvalitetnijim inostranim folijama koje su u saglasnosti sa najnovijim zakonskim propisima. Bićemo slobodni da vas posavetujemo kako bi napravili pravi izbor.


Zeder

Od samog početka proizvodnje sigurnosnog sistema Zeder preduzeće Auto Glass NL je deo distributivne mreže konstruktora Zdravka Rajačića. Vršimo ugradnju ovog vrhunskog sigurnosnog sitema na svim tipovima vozila. Iza nas je više stotina uspešnih ugradnji.

Auto pranje

U sklopu Autocentra na Starom sajmištu posluje Auto perionica koja po veoma povoljnim cenama pruža brzu i efikasnu uslugu pranja vozila. Najveći deo kapaciteta perionice upošljen je kroz saradnju sa firmama.

Parking for rent

U svojoj ponudi Auto Glass NL ima parking prostor za izdavanje namenjen lizing kućama, preduzećima za prodaju automobila i kompanijama sa većim voznim parkom. Karakteristike parkinga možete videti ovde.


Specijalno


Garancija

Garancija na sve izvedene radove i urađene delove.


Danas za danas

Sva vozila biće završena u toku istog dana ukoliko ima konkretnog dela na lageru.


Osiguranje

Odlična saradnja sa osiguravajućim kućama.


Terenska služba

Besplatna na teritoriji Beograda.